piotrek223 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Zmieniam sprzet i nie moge zdecydowac sie który monitor wybrac z w/w...ctx jest na trinitronie a nec na diamondtronie .. i co wybrac roznica w cenie wynosci ponad 140 zł na korzysc NEC'a i chcialem zapytac czy doplacic i brac ctx (jak tak to dlaczego ) czy tez neca ? Zastosowanie domowe , filmy , internet , gry bez profesjonalnej grafiki... Dziekuje za sugestie Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Sprawdzałeś parametry obu monitorów? CTX ma chyba lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 lepszy bedzie nec-parametry porównywalne w necu kilka ciekawych dodatków-jak super brightness no i moim zdaniem diamontrona nic nie pobije Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 roznica w cenie wynosci ponad 140 zł na korzysc NEC'a i chcialem zapytac czy doplacic tez neca ? bierz NEC'a masz switny monitor a przy tym 140zeta w kieszeni :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja zdecydowalem sie na CTX'a; porownywalem kilka modeli NEC'a z CTX-em i jakosc obrazu na CTX-ie byla najlepsza choc nie wiem jak jest akurat z tym modelem NEC'a. Pozatym wqrzalo mnie menu w NEC-u. Najlepiej jak odpalisz kilka monitorow w sklepie i sam porownasz (po "wygrzaniu" ok 30 min). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja zdecydowalem sie na CTX'a; porownywalem kilka modeli NEC'a z CTX-em i jakosc obrazu na CTX-ie byla najlepsza choc nie wiem jak jest akurat z tym modelem NEC'a. Pozatym wqrzalo mnie menu w NEC-u. Najlepiej jak odpalisz kilka monitorow w sklepie i sam porownasz (po "wygrzaniu" ok 30 min). ale jest jeden zasadniczy problem jeszcze nie byłem w sklepie w którym byłoby jednoczesnie choc 3 z 10 interesujących mnie modeli wiec ten wariant raczej odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Zmieniam sprzet i nie moge zdecydowac sie który monitor wybrac z w/w...ctx jest na trinitronie a nec na diamondtronie .. i co wybrac roznica w cenie wynosci ponad 140 zł na korzysc NEC'a i chcialem zapytac czy doplacic i brac ctx (jak tak to dlaczego ) czy tez neca ? Zastosowanie domowe , filmy , internet , gry bez profesjonalnej grafiki... Dziekuje za sugestie Pozdrawiam Piotrek Ja też myślę o tym Nec`u - to absolutna nowość,poprawiona wersja 750+, kineskop Super Bright; odświeżanie przy 1024 do 119 MHz. Ja w to chyba wchodzę !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...