dr_Misiek Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 witam! karta graficzna jak podpisie, i chcialbym zrobic sobie kabel TV do telewizora ale nie tak jak teraz mam ze kompa przenosze i kabelek S-video mam na chyba 1,5 metra tylko chcialem sobie puscic pod pawlaczem na stale ale to bedzie dlugosc okolo 18-20 metrow, jak ktos sie orientuje to niech napisze czy S-video pociagnie taka odleglosc bo bez sensu bylo by zebym kupowal taki dlugi sznur i okazalo sie ze nie dziala. pozdrawiam dr_Misiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 czemu ma nie dzialac ? nie pamietam jak to jest z tymi kablami (zalezy jeszcze z czego zrobiony) ale chyba do 20m nie ma praktycznie straty sygnalu wiec spokojnie mozesz ciagnac Ja mam kabel 5m ( sVideo - Euro ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 U siebie mam okolo 12 metrowy rozgaleziony po drodze (2 telewizory podpiete jednoczesnie). Dziala bez zadnych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a jaki kabel proponujecie?? i domyslam sie ze gdzies na necie jest jakis schemat jak to podpiac:) bo z jednej strony bedzie S-video a z drugiej chinch :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...