bartkam Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 PO RADZCIE MI CO JEST LEPIEJ KUPIC CZY ABITA NF7 CZY EPOXA 8RDA3I Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastah-Lamia Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Napisz do czego Ci ta płyty tzn czy chcez kręcić czy wsadzic i zostawic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 hym , jak dla mnie obojetnie do czego bedzie ci potrzebna wez epoxa , ja mam i chodzi super , a krecic na niej proca tez ladnie mozna , wiec szczerze polecam , a abit z tego co slyszalem jest tez bardzo dobry :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 W piątek kupiłem nowego Abita NF7. Pytałem u różnych źródeł i w zasadzie każdy polecał mi Abita. Twierdzili, że Epox kest bardziej awaryjny niż Abit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 takie gadanie .... tak samo moge powiedziec ze kazdy doradzal mi epoxa , bo abit jest wiecej awaryjny n/c 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Faktem jest, że sprowadzenie Epoksa stwarzało więcej problemów sprzedawcy niż Abita. Może dlatego polecali płyty tej marki, bo je po prostu znali dobrze. Ja osobiście tez wolałem Abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkam Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ok dzieki za porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Polecam Epoxa, ja tam jestem baaardzo z niego zadowolony, zero zwisów wszystko po maxie stabilne POLECAM !!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...