malcolm28 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Witajcie mam nastepuyjacy problem. Kumpel mi dal kiedys wiatrak 80x80 12V i zasuwa jak strzala. Pozniej odkupilem od kumpla nowszy wiatrak takze 80x80 12 V tylko cos chyba jest z nim nie tak tzn chodzi zbyt wolno tak jakby chodzil na napieciu 7V. Nawet jest go podlaczam pod 12V nazwa FRD model F802512SH co z nnim moze byc nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 to moze byc wentylator wolno obrotowy poprostu nie wszystkie wentylatory sa identyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jak chcesz szybki wiatrak to polecam Delte alb taki duuuuży do chłodzenia pomieszczeń :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Nie wiem co to za model, ale czy on nie ma czujnika temperatury?Nie wydaje mi sie aby mial czujnik temp. dalem za niego 15 zł z przesylka(bo kumpel mi zamawial na allegro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipcowy Poranek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Proponowałbym i myślę, że większość się z tym zgodzi dorobić wtyczkę od suszarki do włosów i podpiąć drania pod 220V :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Nie wiem co to za model, ale czy on nie ma czujnika temperatury?Nie wydaje mi sie aby mial czujnik temp. dalem za niego 15 zł z przesylka(bo kumpel mi zamawial na allegro) To moze byc 80'tka arctica. wylutuj termistor, daj zamiast niego rezytror nastawny i jazda :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...