zuli007 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Mam laptopa IBM ThinkPad 560, kupiłem go na giełdzie. I chciałbym wiedzieć na czym siedze... Chodzi mi dokładnie o rodzaj martycy. Jak to rozróżnić, bo wiem że w tym modelu występowały zarówno aktywne jak i pasywne. Sorki za lamerske pytanie ale nie znalazłem odpowiedzi ani na google ani na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jak kolory sa ladne, biel zblizona do bieli, czern do czerni i kąty widzenia są rozsądne to masz aktywna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Biel jest ładna :))) Czern ujdzie :) Kolory są taki jakie mają być :) A jakas inna metoda ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 widzisz coś w rozdzielczości innej niż natywna matrycy ? bo jak nie to masz pasywną ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Mam 2 rozdzielki możliwe 640x480 i 800x600 ale 640 jest zmniejszona...Nie rozciąga jej na całą martyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...