slasher Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Witam Mam mały problem z przeglądaniem plików komputera w sieci z jednego kompa (XPzNEO+) na drugi (XP) i udostępnainie połączenia działa ale mam problem z przeglądaniem plików mianowicie z pierwszego wdać pliki drugiego ale to nie działa w drugą strone wyswietla że nie mam uprawnień to normalne? nigdy wczesniej na bawiłem sie z udostepnianiem połączenie na XP Jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Włączyć konto gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 tak tylko to już próbowałem i dalej nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ni i tez juz to pisalem 100razy na forum. podaje jeszcze raz link do tematu: http://forum.win-os.pl/viewtopic.php?t=1675 http://infojama.pl/sections.php?op=viewart...rticle&artid=81 http://banita.pl/konf/smbudostwinxp.html Przestudiuj te artykuly i napewno ci sie uda Ja sie z tym meczylem 2 dni ale warto bylo :) Jak bys czegos nie wiedzial to odezwij sie do mnie na gg sproboje ci pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 masz SP2? msz wlaczonego firewalla :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 mam SP2 i wyłączonego firewala bo mam Zone Alarm ale jego wyłączenie też nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 w FW windowsowym wlacz udostepnianie plikow i drukarek SP2 ma domyslnie wylaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 udostępnianie plików mam włączone więco to nie to dalej twierdze że to gdzieć na uprawnieniach jest pokąbinuje w weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 slaher podalem ci 3 linki i widze ze nawet ci sie do nich zajrzec nie chcialo. tak jak pisalem mialem ten sam problem i rozwiazanie znalalzlem wlasnie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 zajżałem ale nie miłem czasu wszystkiego sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...