metal Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Mam wielki problem z wtyczką z zasilacza Chieftec 360w. Problem polega na tym że wtyczka do zasilania pł.gł. przypaliła się w 4 miejscach w których przychodzą czerwone kabelki dodam że napięcia +3.3 i +5v się pierdzielą dość ostro, +3.3v - 3.072-3.2v i +5.5v - 4.6-4.8v . Czy mam oddać go na gwarancję? :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jeżeli masz gwarancję i uszkodzenie powstało nie z twojej winy to owszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Czerwone kabelki to +5V. Jeśli tylko one się przysmażyły to znaczy że na tym napięciu płyta zrobiła jakieś zwarcie i poszedł za duży prąd. Albo zasiłka puściła tam przez chwilę za duże napięcie. Zdecydowanie oddaj na gwarancji. Znając serwis Chiefteca trochę poczekasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Mój Chieftec 360-302 DF też jest w serwisie na gwarancji. Czas jego pobytu tam przekroczył już 14 dni, a jeszcze nie jest gotowy. A tak w ogóle, jakie terminy ma serwis Chiefteca (pytanie głównie do Armadona)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...