nerc Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 pierwszy raz wgrywalem bios i odrazu spieprzylem :oops: co prawda ju dzila bo mam w domu druga taqa sama plyte glowna, ale w obu plytach rozwalilem gniazda na bios przy jego wyjmowaniu! Dlatego zalozylem nowy temat. Mam pytanie jaki mam wgrac bios? Dokladnie z kad mam go sciagnac? Rzebym nie musial znowu rozbieraz oby dwoch PC? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Nie kumam :| Chciałeś zrobić hot-flasha?? Nie łatwiej było tego zrobić z dyskietki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerc Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 przeciez podobno sie nie da gdy caly ekran jest czarny :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 wszsytko sie da:) biosy masz na www.abit.com.tw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Que??? Przecież miałeś mobo z działającym jakimś tam biosem. Chciałeś zrobić update, więc trzeba było zrobić dyskietkę startową z biosem do podmiany i programem do flashowania (np. AmiFlash lub jakiś inny - w zależności jaki masz bios). Teraz jak uszkodziłeś gniazdo na mobo to nie wiem co Ci poradzić :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerc Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 hehhe gniazdo uszkodzilem ale obie plyt dzialaja :) chce sie dowiedz jaki mam teraz bios wgrac :) dokladnie mi chodzi o nazwe czy merlin cz tic tac :wink: ktory jest dobry !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ty sie lepiej niebaw bo jeszcze bardziej cos zwalisz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerc Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 juz wiem jaki blad popelnilem :) teraz tylko chce sie upewnic co do wyboru biosu. dlatego czekam na propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja mam Solteka, więc Ci nie pomogę. Jedyne co mogę zalecić to lekturę topiku o biosie oraz o jego flashowaniu. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...