Tirexrex Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Kupiłem wcześniej procesor AMD Duron 1400 mhz , po czasie płytę główną K7S5A, pamięć sdram 256 mb , zmontowałem wydawało mi się dobry zestawik a tu problem !!! Nie mogę zainstalować win XP , natomiast win ME zainstalowałem normalnie i komputer hula prawidłowo, czasami tylko podczas oglądania jakiegoś filmiku w allplayerze spowalnia się obraz ale nie we wszystkich filmach. Co jest grane ??????????? HELP !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Wszystko by bylo ok gdybys jeszcze napisal co to znaczy nie moge zainstalowac XP? wiesza sie, pojawia sie blue screen resetuje sie komp, w jakim momencie sie to dzieje. Napisz nam cos wiecej bo jak mamy ci pomoc. Glowna przyczyna problemow podczas instalacji xp sa zbyt wygorowane timingi na pamieciach albo uszkodzona pamiec. Przywroc w biosie domysle ustawienia i sproboj zainstalowac xp'ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ...czasami tylko podczas oglądania jakiegoś filmiku w allplayerze spowalnia się obraz ale nie we wszystkich filmach.Jaka masz katre dzwiekowa? Cos z Creative? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ...czasami tylko podczas oglądania jakiegoś filmiku w allplayerze spowalnia się obraz ale nie we wszystkich filmach.Jaka masz katre dzwiekowa? Cos z Creative? Jak juz to chodzi bardziej o karte graficzna a nie dzwiękową :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Mialem SB Live, a teraz mam Audigy. Na Win98 oraz ME nie dalo sie ogladac zadnych filmow, bo po chwili film zaczynal ciac a obraz digitalizowac. To wlasnie bylo powodem przesiadki na XP, bo w nim problemu nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirexrex Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Karta dźwiękowa zintegrowana. Procek Duron 1300mhz na tej samej płycie działa bez zarzutu mozna zainstalować win XP. Karta garficzna Geforce 2 64 mb. Wszystko było testowane na drugim kompie. Instalator win XP kopiuje pliki na dysk, potem n ormalna procedura , ale po ok. 50 % postępu instalaci komunikat na niebieskim tle w nie zrozumiałym interfejsie........ nic nie kapuje. Win ME pracuje normalnie bez żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Tez mialem taki problem z ECSem brata - tyle ze nie moglem zadnego OSa wrzucic, a jak juz sie udalo, to dzialal gora 10 minut Nie pamietam dobrze, co pomoglo, ale chyba przelozenie pamieci do innego slota... Reset ustawien juz ktos polecil wiec dodam: - przerzucenie ramu do innego slota - sprawdzenie kabla zasilacz->plyta - przerzucenie sieciowki, dzwiekowki do innego slotu - sprawdzenie zworki na dysku i tasm (czy wszstko jest podlaczone jak nalezy) - sprobuj tez starowac bez sieciowki - tak problem tez mialem, ze po podlaczeniu sieciowki system zdychal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...