kozaa Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Mianowicie mam taki problem, mam glosniczki creative t5400 i tylni prawy leciutko trzeszczy nawet gdy nie nie leci zadna muzyka. NIe jest to wada glosnika poniewaz zmieniałem podłączenia i wtedy trzeszczał inny glosnik. NIe wiem co z tym zrobic, do reklamacji nie moge ich oddac bo kupiłem je daleko stad, miał ktos moze taki problem? jak tak to co mam zrobic? moze sa jakies specjalne sterowniki do takiego zestawu, tak na wszelki wypadek to mam plyte glowna asus a7n8x-e deluxe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaa Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ale chodzi o to że wcześniej nie miałem tego problemu... a płyta ma zaledwie 3 miesiące więc wątpie żeby to płyta padła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 z tego co napisales jasno wynika ze cos sie zje...zepsulo z dziekowka!! moze cos w gnieżdzie nie łączy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Spróbuj wyciszyć wszystkie wejścia, ewentualnie przeinstaluje stery ewentualnie win, jeżeli dalej się będzie działo znaczy iż jest to awaria dzwiękówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...