MMaxi Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Witam Szukałem czy był taki problem na forum ale nie znalazłem jezeli jest to prosze o link i sorry . Mam takai dziwny problemik ponad 2 missiące temu kupiłem radeona x800xt i wszytsko było spoko do momentu gdy w PES3 chcialem rozjasnic sobie obrazu i komputer mi sie zawiesił 8O sprawdzałem na innych grach tak samo jak zaczynam ruszac suwakiem to w lewo i w prawo to o chwili wesza mi sie komputer tak na ostro pomaga tylko twardy restart :( sprawdzaem na grach Toca Race Driver 2 , FAr Cry no i PES3 . Dzieje sie tak tylko w grach pod windowsem jak zmieniam jasnosc to wszystko jest ok. I teraz pytanie(a) do was :D Słyszeliscia moze cos otakim problemie w tych kartach ? Moze ktos kto ma tez X800XT sprawdzilby czy u niego taki problem tez występuje? a moze to taka wada ze trzeba oddac na gwarancje ? Mam nadzieje ze mi pomorzecie z gory dziękuje . MMaxi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMaxi Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Sprawdzałem na innych sterach omega_2590 i omega_2576 to samo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 jasność ? ja tam ciemność widze w twoim problemie, nie kumam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMaxi Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 No jak chce rozjasnic obraz w opcjach gry to mi sie wiesza komp 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ja mam to samo w Farcry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ja rowniez. W Far Cry rozjasniam gamma, jak dam brightness to sie wiesza. Karta 9550XT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMaxi Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 :D ale mi sie to dziaje tez w innych gierkach :? chyba to oleje ?? co wy na to ? czy sie tym przejąc i was męczyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Mam to samo i prawie wszystkiego probowalem i nic nie pomaga :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 I wszyscy macie Radeony? Ma tak ktoś na innej karcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 I wszyscy macie Radeony? Ma tak ktoś na innej karcie? nie zaczynaj prosze ;] bo zaraz znowu worl war 89 bedzie może mały problem w sterownikach rozjasniajcie gammą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 na prosbe kolegi edytuje posta :) radeony be :) moze nowe stery cos pomoga ;] ale wątpie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMaxi Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 jak dam brightness to sie wiesza. Karta 9550XT. NIe wszyscy ;) to juz moj trzeci radek i nie zmienie firmy :D pomimo takich "BoBów" :P lukaszwis tez tylko w Far Cry czy moze winnej gierce tez ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 jak dam brightness to sie wiesza. Karta 9550XT. NIe wszyscy ;) to juz moj trzeci radek i nie zmienie firmy :D pomimo takich "BoBów" :P lukaszwis tez tylko w Far Cry czy moze winnej gierce tez ? tylko :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ja nie mam żadnych prolbemów :) . Rozjaśniejscie sobie w windzie i ot cały prolbme z głowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...