Vincent de Marco Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Czy oryginalny Peer Guardian jest dalej rozwijany :?: Znalazlem Peer Guardian Lite, nie zżera tyle zasobów i mocy procka, ale... czy na pewno dziala tak dobrze jak zwykly Peer Guardian ? Wstawilem plik guarding.p2p to katalogu z programem, odpalil sie natychmiast, zupelnie jakby nie zaladowal bazy z adresami (waga tej bazy to ponad 1 MB). W oryginalnym Peer Guardianie ta baza ladowala sie ze 20 sekund. Nie wiem czy to w ogole dziala :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Poza tym to jest qrde inwigilacja ! Ciagle sie dobijaja jacys do mnie, to naruszenie prywatnosci, np. ostatnio b.czesto: Connection Rejected: 61.210.190.13 - Japan Network Information Center, City Office Send (11-02-2004 @ 12:35:45) Jakim prawem oni mi chca grzebac w kompie !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drawid Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Nie wiem co inni na to, ale ja PG nigdy nie uzywalem, bo zainstalowalem Protowalla i na razie jest ok. TO nie jest odp na Twoej pytanie, ale sugestia, zebys tez sprobowal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ProtoWall juz podczas instalacji drivera wywala mi komunikat, ze brak pliku ProtoWall.sys. Sama instalacja (rozpakowanie) przebiega OK, dopiero jak potem (recznie) chce dodac driver to takie akcje wyskakuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ProtoWall obcina transfer w LANie gdzie mam nawet 10MB/sek do kilkudziesieciu-(kilkuset max) kilobajtów/s ROTFL!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Znaczy co, ze tak zamula net ? Ja mam Neo 640, ciekawe jak by u mnie bylo ...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drawid Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Z tym lanem to ponoc prawda, ale na Neo nic takiego nie ma miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...