zarek666 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 witam chciałbym kupić sobie zasilacz mam na to przeznaczone okolo 270 zeta i poszukuje jak najcichszego. Skłaniam się w tej chwili ku taganowi.Dodam ze mój komputer nie ma dużego zapotrzebowania na energie (300-350W w zupełności wystarczy) zalezy mi wyłącznie na ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 no i prawidłowo się skłaniasz, tak długo jak nie zastanowisz się czy nie zależy Ci na normalnej temperaturze w środku obudowy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja ci moge polecic ENERMAX-a EG365P-VE - cichutenki, aktywne PFC, solidnie trzyma napiecia. Mozna spokojnie stwierdzic, ze Enermax to wyzsza polka. Ciagnal u mnie: P4 Prescott 2.8@3.8 1 GB Ram R9800PRO 2xHdd DVD-RW CD-RW 3 katody 8 wentyli 3 urzadz. PCI Jakbys byl nim zainteresowany to odezwij sie do mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 turzol moglbys napisac jakie obroty osiaga wentylator w zasilaczu przy normalnej pracy w konfigu podanym przez ciebie, z tego co wiem kazdy enermax ma czujnik obrotow, w kazdym razie w moim jest i zdaje sie ze wentylator kreci sie zdecydowanie na wyrost! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Huh..Zebym to ja pamietal :oops: Zreszta przez ostatnie pol roku uzywania tej zasilki nie mialem podlaczonego kabla monitorujacego obr. Ale z tego co pamietam to byla to wartosc rzedu 1000rpm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Na twoim miejscu sklanialbym sie ku FSP http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34055760 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Na twoim miejscu sklanialbym sie ku FSP http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34055760 watpie zeby to ciche bylo! DODANE: te 1000rpm to chyba lekko przesadzone, u mnie najmniej jest 1400, dochodzi do 1800, a mialem okazje wyciskac z niego siodme poty i krecil się do 3000! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Na twoim miejscu sklanialbym sie ku FSP http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34055760 watpie zeby to ciche bylo! Rozumiem Twoje zwatpienie , tez swego czasu bym tak powiedzial ... Ale gdy znajomy z akademika zakupil na allegro FSP 345-60GP i sobie go posluchalem , to teraz moge rzetelnie sywierdzic, ze wentyl jest cichy jak na 120 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...