Chaos Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 panowie panowie .. dajecie sie sciagnac do poziomu 13-latka .. a on was bije w swojej glupocie doswiadczeniem.. dajcie spokój ;] dzięki ;) ... ps. nie mam 16 ;) ale wiecje ;P kufa .. wiesz .. nie da sie odczuc tego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Kiaad - pilniczek w łapki i jazda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Kiaad - pilniczek w łapki i jazda :P pilniczke... :( za dużo roboty ....hmm nie da sie czyms lepszym ? :roll: kufa .. wiesz .. nie da sie odczuc tego :Pmoże i nie ;) ale taka jest PRAWDA :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Kiaad - pilniczek w łapki i jazda :P pilniczke... :( za dużo roboty ....hmm nie da sie czyms lepszym ? :roll: Dzizas! Krew mnie zalewa jak czytam takie rzeczy. Jeśli pilnik cię przerasta, to nie zabieraj się za modowanie. Ewentualnie za stosowną opłatą mogę Ci skonstruować specjalne urządzenie do wygładzania otworów o średnicy 80mm - myslę że 1kzł mnie wystarczająco zmotywuje. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Kiaad - pilniczek w łapki i jazda :P pilniczke... :( za dużo roboty ....hmm nie da sie czyms lepszym ? :roll: Dzizas! Krew mnie zalewa jak czytam takie rzeczy. Jeśli pilnik cię przerasta, to nie zabieraj się za modowanie. Ewentualnie za stosowną opłatą mogę Ci skonstruować specjalne urządzenie do wygładzania otworów o średnicy 80mm - myslę że 1kzł mnie wystarczająco zmotywuje. :lol: chodzi o to, że są to duże odległości i nie warto pilinka używać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 chodzi o to, że są to duże odległości i nie warto pilinka używać ;)A czym wedlug Ciebie warto ? :roll: P.S ja Ci zrobie "wygladzarke" o polowe taniej niz NAZIR - tylko ciii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 chodzi o to, że są to duże odległości i nie warto pilinka używać ;)A czym wedlug Ciebie warto ? :roll: P.S ja Ci zrobie "wygladzarke" o polowe taniej niz NAZIR - tylko ciii :lol: myśle że lepiej troszeczke poporacować wiertarką..albo kątową szlifierką ;P..ale jak tylko te nity zniszcze itp ;P edit: P.S kto da mniej ? ;P ..... ale jaką wygładzarke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 widze ze duzo gadania a zadnej roboty.. a od autora leniem smierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 widze ze duzo gadania a zadnej roboty.. a od autora leniem smierdzi TY ZASTANÓW SIĘ CO mówisz ok ? ja nie moge robić bo jestem teraz na STUDIACH nauka itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 zawsze mozesz do przeszlifowania kawalka blachy kupic oryginalnego dremela za 400 zeta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 albo toye za 40 :roll: EDIT: jak smierdzi leń :roll: bo nigdy nie wąchałem :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 zawsze mozesz do przeszlifowania kawalka blachy kupic oryginalnego dremela za 400 zeta :D a za 430 zł mam ThermalTake Xaser II 5000+ ;P i za free transport :D z wrocławia ... albo toye za 40 :roll: EDIT: jak smierdzi leń :roll: bo nigdy nie wąchałem :oops: :wink: ejj ;) dajce sibie luzik ;P od "lenia" :lol: 8) bo to mi all śmierdzi ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...