Slayer Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Powoli mam dosyć. Może nadejdzie kiedyś taki czas, że odejdę niedługo z tweaka po prostu z monotonii (cięgle te same tematy). Moderzy też się nie spisują ( dalej forum mimo zabiegów traci czytelność i wyrobioną renomę), dostałem punkt kary nawet nie wiedząc za jakiego posta :| Jak jest u was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ja dostalem 5 punktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 [ironia]A ja mam zero, chesh siem wymienić ?[/ironia] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 słuchaj przeglądaj forum odpowiadaj typkom którzy powtarzają tematy.zgłaszaj moderatorom tematy ......wszyscy musimy dbać o forum i tyle ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a co ty sie martwisz punkty znikaja :) mialem 2 :P a ni mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 ja dostalem 5 punktow i może też nie wiesz za co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 A moder, co mi dał punkt kary jak dotąd sie nie odezwał ( prywatna wiadomość poszła dobre pare godzin temu). Razi mnie tatki stosunek do użytkownika.To zobacz sobie , czy wiadomosc sie wogule wyslala ( jezeli gnz ci nie odpisal to napisz do mnie pw, to ja tobie sprawdze za co ) . A jezeli chodzi o cala reszte to ja nie mam checi sie klucic itd . Swoje juz napisalem . Pozdrawiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 phi zas topik z [gluteus maximus] , czyt, bez sennsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 A moder, co mi dał punkt kary jak dotąd sie nie odezwał ( prywatna wiadomość poszła dobre pare godzin temu). Razi mnie tatki stosunek do użytkownika.To zobacz sobie , czy wiadomosc sie wogule wyslala ( jezeli gnz ci nie odpisal to napisz do mnie pw, to ja tobie sprawdze za co ) . A jezeli chodzi o cala reszte to ja nie mam checi sie klucic itd . Swoje juz napisalem . Pozdrawiam . najpierw sprawdz o kogo chodzi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 A moder, co mi dał punkt kary jak dotąd sie nie odezwał ( prywatna wiadomość poszła dobre pare godzin temu). Razi mnie tatki stosunek do użytkownika.To zobacz sobie , czy wiadomosc sie wogule wyslala ( jezeli gnz ci nie odpisal to napisz do mnie pw, to ja tobie sprawdze za co ) . A jezeli chodzi o cala reszte to ja nie mam checi sie klucic itd . Swoje juz napisalem . Pozdrawiam . najpierw sprawdz o kogo chodzi ;] NO sorka walker :) . A jezeli chodzi o Slayera, to sprawe sie wyjasni . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Slayer nie rób z tego afery . Napisałeś do mnie na PW za co dostałęs ten punkt , chociaz w uzasadnieniu podałem jaki punkt regulaminu złamałeś , to zamiast poczekać na to aż ci odpowiem to walisz taki topic na forum . Ehhh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...