combat Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Chodzi mi dokladnie o to jka wejsc na dyskietke bo w xp niemoge uruchomic wiersza polecen jka qtos wie to bylbym wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 jesśeli chodzi ci oto czy sie da flascha biosu w windzie zrobic, to odp. brzmi nie da sie tylkoz pod dosa, najlepiej z dyskietki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 dokładnie jak napisał Pretorian - zrób sobie dysk startowy z windy 98, w biosie boot z flopa i dalej nie powinieneś mieć problemów. BTW jak masz trochę pojęcia, to polecam fajny programik to mieszania w biosach: modbin77.exe -na serio fajny , dzięki niemu udalo mi się włączyc pare ukrytych funkcji i co dla mnie było najbardziej cool - przetłumaczyć bios na polski :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 czyli w xp nieda sie zrobic dysku startowego :( dolinka ale se poradze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 czyli w xp nieda sie zrobic dysku startowego :( dolinka ale se poradze jasne że się da zrobić dysk startowy. Robisz format dyskietki i zaznaczasz dyskietka systemowa i tylo. A z pod windowsa też można aktualizować bios ale ryzykowne działanie. Kiedyś to było ryzyko ale teraz to już chyba nie aż taki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Kliknij prawym przyciskiem myszy na napęd dyskietek wybierz "formatuj". W menu foramatowania zaznacz "Utwórz dysk startowy systemu MS-DOS" i rozpocznij. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 no zrobilem tak ale jka startuje z flopy to mi zaczyna czytac dyskietke i [gluteus maximus] .............:( q*wa czea bedzie sie pobawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ciekawe spróbuj wybrać dyskietke z menu Boot ( F8 ) ja tak zawsze robie mam taką samą płyte i ostatnio robiłem z biosem teraz mam cheepo bios i jest super :twisted: polecam. A co do lini poleceń to z tego co pamiętam to jest w "Akcesoriach" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...