przemeks Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Hej wiem ze byla juz poruszana kwestia Motoroli a835 ale mam takie pytanko do was "Czy jak kupie na ebay.co.uk sobie motorolke i bedzie miala zaznaczone 'unlocked' to znaczy ze dziala bez problemu w polskich sieciach" ?? Bo mam w planach zakup, wiem ze na allegro mozna kupic za 600zl ale mysle zeby sciaganc z Anglii za 200 + hak tylko nie wiem jak z karta sim, czy wystarczy ze wloze moja krte SIM z ERY (ale nie 3G) i wszystko bedzie ok ?? Czy moga byc karty drugiej generacji ?? Bede wdzieczny za rozwianie moich watpliwosci. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 na pewno wiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Jeśli będzie bez simlocka to zadziała w zwykłym gsm bez problemu (2g) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Jeśli będzie bez simlocka to zadziała w zwykłym gsm bez problemu (2g) :) a wiesz moze jak sie prezentuje kwestia odblokowania javy ? czemu java standardowo jest zablokowana ponoc we wszystkich modelach ? czy mozna odblokowac ja bez problemu w polsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...