Hipo Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 mam 2x256 HYNIXY D43 400 i chce dokupic 512 da rade to odpalic wszystko razem na epox8rda rev1,1 ?? Oficjalnie jest powiedziane że chipset obsługuje tylko dwie kości PC3200 w praktyce to wygląda tak, że często chodzi, ale nie tak fajnie jak by się tego chciało. AMD to najwyżej 2 kości Jeśłi nie kręcisz tego ostro to powinno biegać bez najmniejszego problemu, nie wiem tylko jak Epox sie zachowa bo na Abicie widziałem juz takie składanki 2x256 + 512 i wszystko było git. Spróbować warto, jesli nie będzie działaś to zamień 2x256 na jedna512 i już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 mam 2x256 HYNIXY D43 400 i chce dokupic 512 da rade to odpalic wszystko razem na epox8rda rev1,1 ?? Oficjalnie jest powiedziane że chipset obsługuje tylko dwie kości PC3200 w praktyce to wygląda tak, że często chodzi, ale nie tak fajnie jak by się tego chciało. AMD to najwyżej 2 kości Jeśłi nie kręcisz tego ostro to powinno biegać bez najmniejszego problemu, nie wiem tylko jak Epox sie zachowa bo na Abicie widziałem juz takie składanki 2x256 + 512 i wszystko było git. Spróbować warto, jesli nie będzie działaś to zamień 2x256 na jedna512 i już Dokladnie, często się zdarza, że jednak działa, ale raczej nie polecam tego dla super stabilności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...