kqba Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Witam. Na allegro natknąłem się na taką aukcję. Widać że koleś sprzedaje tego dużo, choć nie wiem dlaczego używa teraz innego konta. Oferuje "magiczny" zestaw wpisów do rejestru. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33965403 Czy ktoś to sprawdzał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Kolejny sposob na zarobienie kasy kosztem ludzkiej glupoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Lepiej poszukac w sieci programów: AdAware, XPAntySpy, Dr.TweakXP, TweakXP, Registry Mechanic - ich polaczenie da Ci to samo, a za darmo... i do tego masz pewnosc, ze raczej niz nie powinny zepsuc.. takie program 'wuja Fredzia' to ryzykowna sprawa - 1 blad w jego kodzie lub niedopatrzenie i pozostaje reinstalka systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Czytając takie rzeczy zawsze się zastanawiam skąd się biorą tacy, którzy coś takiego kupują LOL Jednym słowem blef totalny, produkt nieciekawy i nie dołączaj do grona naiwnych, którzy to kupili :))) Przeczytałem to (treść aukcji) całe i doszedłem do wniosku, że nawet ja, będąc skrajnie perfidnym i bez serca, nie miałbym sumienia, by tak ludzi naciągać :P:D Pomijając bzdury jakie autor tam wypisał, to jeszcze obrzydliwe literówki kłują w oczy :/ I do tego te "myszka i klawiatura działające lepiej", już nie wiem czy się śmiać czy płakać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Sa programy aby wiekszosc tych rzeczy zrobic, lecz nie spodziewaj sie takiego wzrostu wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 procesor 999Ghz, net 99GB/s :lol: :lol: :lol: :lol: :plum: :ploom: :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...