Skocz do zawartości
kqba

Ciekawy produkt, czy niezły blef?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na allegro natknąłem się na taką aukcję. Widać że koleś sprzedaje tego dużo, choć nie wiem dlaczego używa teraz innego konta. Oferuje "magiczny" zestaw wpisów do rejestru.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33965403

Czy ktoś to sprawdzał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej poszukac w sieci programów:

AdAware, XPAntySpy, Dr.TweakXP, TweakXP, Registry Mechanic - ich polaczenie da Ci to samo, a za darmo...

i do tego masz pewnosc, ze raczej niz nie powinny zepsuc..

takie program 'wuja Fredzia' to ryzykowna sprawa - 1 blad w jego kodzie lub niedopatrzenie i pozostaje reinstalka systemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając takie rzeczy zawsze się zastanawiam skąd się biorą tacy, którzy coś takiego kupują LOL

Jednym słowem blef totalny, produkt nieciekawy i nie dołączaj do grona naiwnych, którzy to kupili :)))

Przeczytałem to (treść aukcji) całe i doszedłem do wniosku, że nawet ja, będąc skrajnie perfidnym i bez serca, nie miałbym sumienia, by tak ludzi naciągać :P:D

Pomijając bzdury jakie autor tam wypisał, to jeszcze obrzydliwe literówki kłują w oczy :/

I do tego te "myszka i klawiatura działające lepiej", już nie wiem czy się śmiać czy płakać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi