Skocz do zawartości
cyrus_6

Internet radiowy

Rekomendowane odpowiedzi

radio = wielki shit

Chyab, ze instalka, administracja, konserwacja zajmuja sie ludzie, ktorzy maja glowe na karku i potrafi amyslec w przeciwynym wypadku bedzie to porazka :/ Chcialem cie tylko przestrzec przed takimi sieciami bezprzewodowymi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radio = wielki shit

Chyab, ze instalka, administracja, konserwacja zajmuja sie ludzie, ktorzy maja glowe na karku i potrafi amyslec w przeciwynym wypadku bedzie to porazka :/ Chcialem cie tylko przestrzec przed takimi sieciami bezprzewodowymi :D

Również należę do tych co to mają z radiówką nie najlepsze doświadczenie - oczko18 ma rację! Najlepiej pogadaj z ludźmi, którzy już korzystają z TEJ radiówki - pewnie blisko ciebie mieszkają, przeczytaj BARDZO uważnie umowę, a najlepiej podpisz na okres próbny. BTW - na tym forum jest już sporo opinii o radiówkach - też se poczytaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie czytałem na forum o radiówkach dlatego pytam się o tego konkretnego dostawce.A właśnie koło siebie nie ma nikogo kto ma tę radiówke :(

Narazie nie jestem przekonany ale chyba pozostane na neo (na dsl mnie nie stać )i będe czekał na zniesienie limitów. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] chyba pozostane na neo (na dsl mnie nie stać )i będe czekał na zniesienie limitów.

Powodzenia ;)

A tak na serio, sproboj dogadac sie z firma, co by udostepnila ci internet na okres probny (tydzien, dwa). Na pierwszy rzut oka firma wypada dobrze. Oferuja dodatkowe uslugi jak administracja serwerem, "budowa" puntkow hot spot, obsluguja jakis hotel, co moim zdaniem swiadczy o nieco wiekszej wiedzy administratorow niz w przypadku wiekszosci tego typu sieci, gdzie admin skonfiguruje wszystko tak aby jakos dzialalo, samemu nie wiedzac, gdzie moga sie pojawic potencjalne problemy. Takie wyjscie byloby chyba najlepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam radiowe i nie narzekam. Co prawda to jest moje 2 lacze radiowe bo z pierwszym sie rozstalem ze wzgledu na "problemy techniczne" :P Ale teraz mam 512 za 120zl bez limitow - nie przerywa i pingi prawie takie jak na neo. Na dodatek nie podpisywalem umowy na okreslony czas wiec jak mi zacznie cos nie pasowac to mowie bye-bye i neo wita. Radze Ci dowiedziec sie o warunki umowy i o to czy warunki atmosferyczne maja wplyw na jakosc polaczenia. Nie wszystkie radiowki sa kiepskie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi