chmura Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jest taka sprawa, ze mam tylko 100 zl, a potrzebuje jakiejs karty z tv-outem, na ktorym bezstresowo mozna poogladac filmy. Jesli macie jakies doswiadczenia w tej materii to prosze, podzielcie sie ze mna. Z gory dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Wybierz coś z kart ATI, one mają świetne wyjście TV (wiem, bo miałem Radeona 8500), bez porównania z nVidią. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Polecam Radka 9200SE kupisz już za 150zł. Obraz nie porównywalnie lepszy do Nvidi, wiem bo sam mam :!: Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Tylko karta Ati :!: Moj kolega mial ati rage :twisted: i obraz na telewizorze byl delikatnie mowiac powalajacy :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Polecam Ati Rage Pro, dobrej jakosci tv-out, nie powienienes dac za nia wiecej niz 50zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Radeon 7000- kupa g.wna, ale wyjście TV-Out powinno być dobre ;) Jak znajdziesz wersję Radeon 256 to będzie to jeszcze lepszy wybór ( najtańsze karty z najlepszym wyjściem TV-out). No i obie posiadają AGPx4- wszystkie Rade miały AGPx2. Jak masz w miarę nową płytę, to nie radzę pchać tam Rage-ów, bo wysadzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...