BiBeR Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Przymierzam sie do kupna dysku, 160, SATA. Mialem zamiar kupic seagate NCQ, ale czytajac forum widze ze powinienem wybrac hitachi. Ciekawi mnie inna sprawa - gwarancja. Wedlug artykulu seagate posiada 5 lat gwarancji SEAGATE , od niedawna samsung rowniez SAMSUNG jednak w sklepach wciaz widnieje 36ms. Jak to w koncu z tym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 raczej gwarancja producenta wrazie czego do niego wyślesz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 raczej gwarancja producenta wrazie czego do niego wyślesz . ja wysyłałem HDD 30 GB do producenta (Seagate) - dostałem nowy, ale kosztowało mnie to 200 zł za koszty przesyłki w stronę producenta (spowrotem seagate wysłał za free) + opłaty celne ;) ... nowy kosztował 250 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...