djHaki Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Panowie-bracia-koledzy Mam problemik z naszym wspanialym komunikatorem GG w wersji 6.014,,, cos tam . Chodzi o wysylanie SMSow na Siec IDEA, jak wiadomo zawsze pokazuje sie Obrazek zwany tez tokenem z tekstem ,ktory nalezalo wpisac i komunikator wywylal. Od 3 dni walcze z tym ,aby ten obrazek sie u mnie pojawial jak dotychczas. MOze wiecie co przeoczylem.?? Zaznaczam ,ze przeinstalowywalem GG kilka-nascie razy i bez wiekszych efektow. Prosze o pomoc i nie pisanie ,abym z BRAMEK wysylal. Jestem uparty i chce rozwiazac ten problem. SYSTEM XP-- przegladarki MOZILLA FIREFOX + IE 6 POZDRO iiiiiii NIECH MOC BEDZIE Z WAMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 skoro w przegladarkach dziala wysylanie na idee, to jest to ewidenta wina gg lub firewalla (ja domyslnie blokuje *:80 dla gg i tlena :roll: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 juz wpkontakt - tam działa. A mi nigdy na giegie nie zadziałałczyło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Wydaje mi sie ze jest to kwestia wersji gg: U mnie jest GG wersja 6.0 (build 154) i nie dziala, natomiast u mojej girl jest wersja 6 (build 142) i dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...