MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Athlon 2200+ Abit at7-max2 z agp x8 Ati 9700 128 Pro jeszcze dodatkowe 512 333Hz szajsungow do tych z configu Philips 19' 109P40 reszta z configu nizej... bede probowal wyrownac hyhy 20000 w 3dmarku (zartuje of cors) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 "]Athlon 2200+ Abit at7-max2 z agp x8 Ati 9700 128 Pro jeszcze dodatkowe 512 333Hz szajsungow do tych z configu Philips 19' 109P40 reszta z configu nizej... bede probowal wyrownac hyhy 20000 w 3dmarku (zartuje of cors) A nie lepiej poczekac na 2400+ i pojechac na tym 1800+ przez jakis czas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 "]Athlon 2200+ Abit at7-max2 z agp x8 Ati 9700 128 Pro jeszcze dodatkowe 512 333Hz szajsungow do tych z configu Philips 19' 109P40 reszta z configu nizej... bede probowal wyrownac hyhy 20000 w 3dmarku (zartuje of cors) ile teraz taki radek 9700 pro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 no ładny sprzęcik masz zamiar kupić...skąd wy na to bierzecie kasę :wink: sorki za lamerskie pytanie (wszak-kto pyta nie błądzi) ale 2200+ to ile MHz??? jaką masz serię procka???jaki mnożnik i FSB??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 kolo 2000 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 chce w praktyce zapoznac sie z nowa architektura plyty... czesci mam ponizej ceny hurtowej (hurtownia w usa) wiec strasznie drogo mnie nie wychodzi w tym wypadku... za samo ati przykladowo wychodzi 1300 zl... jak nie bedzie efektow raczej szybko sprzedam w cenie 1500... stratny napewno nie bede :) a ciekawosc nowosci bedzie zaspokojona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek223 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Moim zdaniem przydalby sie lepszy monitor ... jakis NEC lub CTX na kinolu trinitron lub diamondtron... Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 "]Athlon 2200+ Abit at7-max2 z agp x8 Ati 9700 128 Pro jeszcze dodatkowe 512 333Hz szajsungow do tych z configu Philips 19' 109P40 reszta z configu nizej... bede probowal wyrownac hyhy 20000 w 3dmarku (zartuje of cors) to bardzo błędna decyzja ABIT To totalne przepraszam za wyrażenie jeżeli kogoś to urazi GÓWNO! ! reszta jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Moim zdaniem przydalby sie lepszy monitor ... jakis NEC lub CTX na kinolu trinitron lub diamondtron... Pozdr a w tym co nie tak ? wlasnie bralem pod uwage inne... ten ma dobre parametry... real flat i mala plamka... porzadne odswierzanie... 85Hz przy wysokich rozdzielczosciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 no to mamy - :)) Interloper czyli mowisz ze twoja max sie kijowo sprawuje ? Postaram sie zatem nowego epoxa z agp x8 sprowadzic lub asusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Dlaczego wymieniasz tez proca ? wykrecony na 2200+ to przeciez niemalo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 "]no to mamy - :)) Interloper czyli mowisz ze twoja max sie kijowo sprawuje ? Postaram sie zatem nowego epoxa z agp x8 sprowadzic lub asusa JA cię ostrzegam naprawdę z ABITA z tamtych lat nic nie zostało nie kupuj jeśli Ci życie miłe!!!! Jest to najgorsza płyta jaką miałem w życiu żadna jak dotąd nie sprawiła mi tyle problemów mam już 3 płytę i to nie koniec bo ta też jest do [gluteus maximus] teraz walcze ze sklepem żeby sprowadzili mi Rev1.2 bo wymieniać nie mam za bardzo na co NIE POLECAM NIKOMU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Dlaczego wymieniasz tez proca ? wykrecony na 2200+ to przeciez niemalo ? praktycznie doplacam 120 zl i juz 2200+ bedzie... a 2200+ podniesie sie jeszcze wyzej... ot tak okazja to zmieniam co sie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Moim zdaniem przydalby sie lepszy monitor ... jakis NEC lub CTX na kinolu trinitron lub diamondtron... Pozdr MEGA LOL kolego -jak przypominam sobie to kilka chwil temu pisałes topic o pomocy w doborze monitora i juz taki jesteś spec????? wiesz chociaż co porównujesz i o czym wogóle gadasz????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 config-supcio abita ja tez specjalnie nie szanuje Michał- a nie masz mozliwosci załatwienia jeszcze jednego takiego radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 2 radków ;) serio :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Moze zaczniesz nimi handlowac :) ja tez chce ;P zebys zle nie wyszedl na tym za 1500zl wezme :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 A może jakieś Radki 8500 w dobrej cenie?! :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 JA cię ostrzegam naprawdę z ABITA z tamtych lat nic nie zostało nie kupuj jeśli Ci życie miłe!!!! Jest to najgorsza płyta jaką miałem w życiu żadna jak dotąd nie sprawiła mi tyle problemów mam już 3 płytę i to nie koniec bo ta też jest do [gluteus maximus] teraz walcze ze sklepem żeby sprowadzili mi Rev1.2 bo wymieniać nie mam za bardzo na co NIE POLECAM NIKOMU Tu nie dokońca się z tobą zgodzę bo na szajs można zawsze trafić ale ta płyta zapowiada się naprawdę nieźle. Z nie potwierdzonych jeszcze informacji napięcia: CPU - 2.325V max (dobrze widać wreszcie koniec z 1.85) RAM - 3V (tu mogłem coś przekręcić) Dostępna zmiana napięcia AGP (nie znam zakresu) Mnożniki bez flasha BIOS,u do 22x Tak jak pisałem to nie jest potwierdzone więc jak się nie sprawdzi to nie bić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 "]Athlon 2200+ Abit at7-max2 z agp x8 Ati 9700 128 Pro jeszcze dodatkowe 512 333Hz szajsungow do tych z configu Philips 19' 109P40 reszta z configu nizej... bede probowal wyrownac hyhy 20000 w 3dmarku (zartuje of cors) sprzedaj Barracudy 4ki bo nie ma sensu trzymac dwoch dyskow na plycie z RAID nie podlaczonych w RAID 0. Sprzedaj Barracudy i sprowadz sobie ze stanów 2x WD 40Gb JB albo Maxtorki Dx740 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Tu nie dokońca się z tobą zgodzę bo na szajs można zawsze trafić ale ta płyta zapowiada się naprawdę nieźle. Z nie potwierdzonych jeszcze informacji napięcia: CPU - 2.325V max (dobrze widać wreszcie koniec z 1.85) RAM - 3V (tu mogłem coś przekręcić) Dostępna zmiana napięcia AGP (nie znam zakresu) Mnożniki bez flasha BIOS,u do 22x Tak jak pisałem to nie jest potwierdzone więc jak się nie sprawdzi to nie bić :D W każdym bądź razie ja trafiłem na szajs juz 3 razy i końca nie widać nie kupiłbym AT72 w sklepie w polsce a co dopiero <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> płytę z zagranicy więcej niż pewne moim zdaniem jest że będą z nią problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 e a widizales ostatnie testy na thg? jasno wynika, ze b lesphe od a , ezeli czytales, to wish oc zym moowie, wiec lepiej chyba zaczdekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 add tego czy moge sprowadzic wiecej... niestety kase dalem koledze zanim wyjechal... dalem mu troche dolarow i napisalem co ma byc... znalazl dobre zrodla (byl tam 4 miesiace i pracowal w branzy IT) i zakupil... kasy juz nie ma ... all zakupy zrobione (4 ati ktore pojda na sprzedaz po 1550zl) i ramki 512 333Hz samsunga po 580 zl sztuka kolega tez namierzyl swietny sklep www w usa... sprawdzil jego renome i ceny... okazalo sie ze ati tam tez po tyle samo co ja kupilem... +6$ wysylka... mysle ze niektorzy sie uciesza... :) odwazni :) bo gwarancja trwa lacznie z przesylkami 6 tygodni :))) http://www.compuplus.com/insidepage.php3 sid=2k417itxe65cah3&id=330://http://www.compuplus.com/insidepage...cah3&id=330 oto ati :) najtaniej jak sie da :) add dyskow... dzis poszly obydwie barrakudy... zastapi je maxtor 80gb ata 133 na 7200 rpm add plyty... pozostane przy chaintechu APOGEE na agp x4 :) pociesze sie bajerami a jak agp x8 sie upowszechni to wtedy kupie :) dziekuje za podpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 sorka... mógłby ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak to kupić z tego sklepu??? http://www.compuplus.com/products.php3?sid...5vtag&cat=Video i czy to da się do polski ściągnąć? bo wydaje mi się że tylko na terenie stanów... ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 wlasnie mysle czy tam sie da spoza usa... napisz maila do nich.... moze pospieszylem sie z linkiem... ale wydaje mi sie ze po napisaniu maila do nich znajdzie sie jakies rozwiazanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Kurde ale fajnie ma kolega!. Ja tez bym se pojechal na pare miechow popracowac a za cala kase ktora bym zarobil kupilbym se jak najdrozszy TFT LCD!. Teraz sobie zbieram na LCD mam juz 800zl :) aha i jeszcze Monitor 19' sprzedam to moze usuplam na jakiego Samsunga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 radzil bym sie zastanowic nad TFT... to dalej szajs... Mowie bo mam spore doswiadczenie z TFT... Ja powrocilem do CRT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Jw. Dla mnie TFT to porażkie. Może przyszłości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 "]radzil bym sie zastanowic nad TFT... to dalej szajs... Mowie bo mam spore doswiadczenie z TFT... Ja powrocilem do CRT e... mi nie chodzi o wielkosc tylko o jakosc!. Aha jezeli chodzi ci o to ze jak sie gra albo przesuwa obraz na browserze to jaja sie takie robia ze nie nadaza itp. to wlasnie takie TFT bym nie kupil przeszedlbym sie do znajomka do sklepu i bym se posprawdzal. Aha moj tata ma TFT 14' w notebooku i jakos obrazu wyrazistosc jest nie do pod<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia! a co dopiero w takim do kompa!. Daj jakies argumenty przeciwko TFT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Dla mnie TFT odpadaja ze wzgledu na jakość. Bawilem sie paroma TFT za pare tys. zł i dla mnie żadna rewelacja. No i jeszcze ta cena. IMHO zupełnie nieadekwatna do tego co oferują. Klasyczne dobre CRT to jest to. Jedyną obecnie wg. mnie zaletą TFT jest ich maly rozmiar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...