piniusz Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 I czy warto za taką kasę go kupować. Extremalnie drogi...Ale cholernie mi się podoba. No i ten poziom hałasu:)... Możecie coś na jego temat napisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 za glosny :P a powaznie - tylko dlahadrkorowców ;-) drogi i o ile pamietam w testach jak na 400 wypadal slabo.. obejzyj sobie topowery - tez ładne i ponoć ciche, dobrze prezentuje się też bequiet.. no i to są soolidne zasialcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Bequiet i Tagan są made by Topower więc w sumie to się prawie do jednego sprowadza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Mam Chieftec'a 350 z jednym wentylkiem. Zmodernizowalem troszkę chlodzenie i teraz jedynym glosnym elementem jest zasilacz. Praktycznie bez niego sprzet jest nieslyszalny:) Zamiast standardowych wentyli użyłem BN, na karte Silenser'a, na proca Gigabyte'a. No i próbuję dobrać do tego zasilacz. Tylko taki na naprawdę wrażliwe ucho:)) I około 420W. Szykuję zamianę grafiki. Podpowiecie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yes Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 http://pclab.pl/art11378-1.html teraz tylko kase zbierac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...