piotrek223 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 17" NEC FE791 SuperBright Gigabyte GA-7VRXP Via KT333 ATA/133 AMD Athlon XP 1800+ BOX Kingston DDR 256MB PC-333 GeForce4 Ti-4200 MSI G4Ti4200-TD 64MB tv-out + DVI Seagate 40 GB Barracuda ATA IV ST340016A Obudowa-ModecomTM Fine I srebrna Co o tym myslicie ? Głowa mnie od tego wszystkiego boli... konfiguruje juz wszystko 3 dzien ;-))) ale to decyzja na dobrych kilka nastepnych lat w moim przypadku ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Barak out. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 A ile masz kasy ? Ja na najblizsze 2 lata kupilem to co widac w opisie (drobne zmiany moga sie zdarzyc 8) ). Przy okazji ModeCom Fine II wyglada duzo lepiej niz Fine I :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mysle ze to calkiem poczciwa konfiguracja wszystkie podzespoly dosc dobrych firm wiec nie powinienes miec z nimi problemow ale czy wystraczy na 'kilka' kolejnych lat to nie jestem pewien :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 to tak zamiast baraka >>>>WD z 8mb cache plyta nie jest zla ale chyba lepiej >>>>>epoxa 8kta5 (kt333 i VT8235) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Na mojego nosa całkiem przyzwoita składanka.Taka bez udziwnień ale spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 właśnie zamiast b4 wd 8mbcahce a tak pozatym reszta to jest git !!! :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Tylko weź WD z 8MB cache'u i nowszego GB 7VAXP - możesz go mieć już za 559zł - www.proline.com.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek223 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Dzieki za wszystkie podpowiedzi ;-)) Chyba wymienie tylko dysk na WD z cache(mam nadzieje ze nie jest awaryjny) plyte zostawie ta co jest , styknie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 wszystko super super tylko bierz cavora poki jeszcze maja 3 lata gwarancji:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 hmm ja nie polecam WD moi koledzy maja zle wrazenia z nim zwiazane... hmmm Maxtor lub Barracuda IV lub czekaj na V :] ps. kit z tym 8MB cache Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek223 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 A ktos mi powie jakie znaczenie ma to 8mb cache ?? czy bedzie wogole mozna to odczuc ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berti Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 jesli myslisz o 3 lub 4 urzadzeniach 5,25'' to przy tej plycie i tej obudowie pomimo ze ma mozliwosc montazu 4 urzadzen 5,25'' wejda ci tylko dwa. musialbus ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> szersza lub dluzsza. np modecom prostation z zas huntkey lub cyber mirror tez z huntkey. lub jakiegos codegena z serii long tylko nie mam zufania co do ich zasilaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...