dadaya Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Witam, szukam porady jak zasysać z sieci sposobem "klik save as.." więcej jak dwa filmy. Pamiętam że czytałem kiedyś o zmianach w rejestrze windy ale pamięć zawodną jest i niewiem gdzie to było. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 A nie mozesz uzyc jakiegos menedzera pobierania, w stylu GetRight lub ReGet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 To się chyba da zmienic w Tweak UI dla XP, a tak w ogóle to ograniczenie to jest chyba tylko w IE, wystarczy zmienić przeglądarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadaya Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 A nie mozesz uzyc jakiegos menedzera pobierania, w stylu GetRight lub ReGet? mogę ale wiem że mogę pogrzebać w rejestrze i to da śię zrobić :D To się chyba da zmienic w Tweak UI dla XP dzięki spróbuje a tak w ogóle to ograniczenie to jest chyba tylko w IE, wystarczy zmienić przeglądarkę używam Mozille Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 używam MozilleA nie sciągasz czegos z swerwera z ograniczeniem liczby połączeń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Chyba Mozzilli ??... I co to znaczy wiecej jak 2 filmy ? skąd ty filmy sciągasz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadaya Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Pomocy Jak To Zrobić w Windzie :roll: reszta bez znaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...