Mikaveli Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Witam! Mam taki problem - nie za bardzo wiem jak odseparowac poszczegolne kolory z obrazka, ktory sklada sie powiedzmy z 6-ciu kolorów. Pozdro i z gory dzieki za pomoc Mikaveli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikaveli Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Znajdzie sie ktos kto mi pomoze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Niewiem jak to się nazywa w "szopie" ale w corelu jest coś takiego jak maska kolorów. ... ale ... wszystko zalezy od obrazka, gdybym go zobaczył to bym wiedział w jaki sposób sobie z tym poradzić. PS Ja wszystko robie z pomocą maski :twisted: - nie zebym był zorro czy coś takiego. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagular Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 chodzi Ci o separację CMYK czy inne Pantony ??? Bo jeżeli nie o to, tylko o "zaznaczenie" kolorów to chyba najszybciej jest po prostu różdżką [czy jak to zwą po ynglysku-> magic wand]. Ona ma zmienialny zakres tolerancji, więc jak obszary , które zaznaczasz nie są idealnie jednego koloru, to też się da to zrobić zwiększając właśnie tolerancję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 albo mwenu ZAZNACZ/ZAKRES KOLORU i wybierasz waćpan sobie co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...