Dziobak Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ostatnio dużo się o tym mówi - dziś wybory w USA. Niektórzy może spytają się co to nas obchodzi, ale ja uważam, że całkiem sporo, w końcu to największe światowe mocarstwo i nasz strategiczny sojusznik. Kogo Wy byście wybrali? Ja osobiście jestem za bardziej liberalnym Kerrym, który może troszkę uspokoi politykę zagr. USA..... Różnice w poglądach kandydatów na różne zagadnienia są dość przystępnie opisane na: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...356&wid=6035278 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 nie lubie Busha, dlatego zagłosowałem na jego rywala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Wole Busha bo Kerry dla mnie to tylko tak pieknie gada pod publike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Busha juz sprawdzilismy. Nie wyszlo to na dobre. Moze Kerry bedzie inny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ja nie jestem zadowolony z rzadow busha, dlatego uwazam ze szanse powinno sie dac nowemu, na dodatek ten film fahrenheit 9/11 - ehhh :x jestem za kerrym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 fharenheit to też film jednostronny ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Zdecydowanie Bush. Jest, jaki jest, ale z cala pewnoscia lepszy od Kerry-ego 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 lol - co za rozumowanie niektórych: "Bush mi sie nie podoba, więc zaglosuje na Kerry'ego". Czy Wy oglądaliście jakieś jego wystąpienia w ogóle?? Ten Kerry takie głupoty pi****li, ze sie słuchać nie da. Bush nie jest nieomylny, ale zdecydowanie lepszy od Kerry'ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Nie wdając się w zbędną dyskusję i mimo, że jestem zwolennikiem pokoju wybrałbym Busha, bo zmiana prezydenta dzisiaj nie jest dobrym posunięciem (oczywiście wg mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 bush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Fahrenheit 9/11 i wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Fahrenheit 9/11 i wszystko jasneTen film według mnie to czysta forma nieobiektywnej oceny. Dżordż Dablju Busz rulez :wink: :lol: ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Bush to cham i prostak, który nie ma pojęcia o współczesnym świecie i z szabelką wyczynia potworne głupoty. Już w debatach było widać różnicę w zachowaniu. Po Kerrym widać, że jest to spokojny, rozsądny facet, który nikogo nie mami jakimiś chorymi wizjami. Bush nie zrobił nic z tego co zapowiadał 4 lata temu, a wszystkie dane wskazują na to, że jest to jeden najgorszych prezydentów USA nie tylko dla samych Stanów, ale i dla świata :? Fuera Bush. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Hehe przypomniał mi się jego cytat: "Coraz większa część naszego importu pochodzi z zagranicy" :lol: :D :?: :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ta, albo pomylił denominację z dewaluacją jena i giełda w Japonii poleciałą parę procent w dół :? No i nie broń nuklearna tylko nukelarna. Jeszcze Reni Beger brakuje wśród jego doradców :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 mikaelus --> wez wyrzuc ten obrazek, albo jak juz musisz to daj do niego url-a. Tobie tez moznaby porobic zdejcia i potem pokazywac podobienstwo min do jakiejs lamy czy innego zwierza... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Kerry raczej taki dobry wujek, ale Bush tez jakos nie bardzo zwlaszcza po 9/11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Fahrenheit 9/11 i wszystko jasne To obejrzyj "Celsius 41.11 - temperatura, w której zaczyna umierać mózg" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Moore robi z Busha czarny charakter, Knoblock go wybiela. Obaj przesadzają. ... i wszystko jasne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 fharenheit to też film jednostronny ......... jednostronny, ale podstawy ku temu byly dlatego tez Bush nie powinien ponownie zostac wybrany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 dajcie se na looz dla mnie wybory w stanach to farsa - a kandydaci to na ogol matoly - gdzie liczy sie zeby dobrze wygladac i dobrze gadac a nie zeby miec cos w glowie ... Dobrym prezydentem byl Clinton bo ten cos jeszcze myslal :) Bush to polglowek, nie moge na niego patrzec, czlowiek ktory nie mysli racjonalnie i chyba chcial skonczyc to co zaczal ojciec ale cos mu sie nie udalo :) A Kerry przypomina mi obrazek wuja sama z tym jego przyklejonym usmieszkiem :) Choc z dwojga zlego glosowal bym na Kerrego ! - niezly slogan :P Ale nie sluchajcie mnie bo ja wogole nie lubie hameryki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Bush (president moron) jest najgorszym prezydentem w dziejach USA i napewno nie zasługuje na kolejną kadencję (już dość zniszczył i zepsuł). Kerry nie jest taki zły, choć też nie jest rewelacyjny... Dobrze "wspominam" Clintona ale to se nie vrati ;] PS. Gdybym miał głosować to wolałbym wybrać nawet Jerego Springera niż Dablju Busza ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Mi to właściwie obojętne kto wygra, ale zagłosuję za Bushem. Kto by nie wygrał i tak Eueopa zostanie 100lat w tyle, a Polska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 nie jestem za bardzo za jednym czy za drugim, ale mam przeczucie ze wgra Bush i wierze w te przeczucia :). czyli tak bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 a ja popieram Ralpha Nadera :twisted: :twisted: :twisted: i prosze o uzupełnienie ankiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 O widzę, że teraz pół na pół. Zdania widać są podzielone. Ale i tak największy wgląd w sprawy państwa mają sami Amerykanie my tylko jesteśmy obserwatorami zewnętrznymi i patrzymy na to z trochę innej perpsektywy, że tak się wyrażę :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ja jestem za kerrym ale mam przeczucie ze bush wygra - minimalnie ale wygra :| a szkoda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ja tam na żadnego nie odałem głosu w ankiecie bo i tak nie ma że wole jednego czy tam drugiego, dlatego nie moge powiedzieć który wygrał. I też trudno mi określic który bedzie lepszy bo nie żyje w USA nie zmam dokładnie tamtych reali i programów obów. Wiem tylko ze nie będzie dużej róznicy bo ztego co w telewizy nadawaja to jest po równo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Bush sie skonczyl. Czas na zmiany! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Wynik ankiety jak na razie podobny do przedwyborczych sondaży. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...