Husio Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 witam, instalowal ktos Mu online na mandrake? (oczywiscie z pozytywnym wynikiem) ja jak probuje odpalic *.exe przez wine to wiesza mi kompa (ostatnio rozwalilo mi biosa :/ ) bede wdzieczny za wszystkie informacje (sa jakies programy do montazu *.iso, *.bin ...etc na virtual cd?) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Montowanie .iso: mount -o loop /sciezka/do/pliku.iso /mnt/punkt_motnowania. Montowanie .bin mozliwe poprzez konwersje formatu .bin na .iso. Odpowiednie narzedzia dostepne na google (dla chcacego nic trudnego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 MU Online raczej nie działa pod linux'em próbowałem odpalić je na najnowszym cedega(wine4) i okienko na chwile staruje potem sie zamyka i error: 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husio Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 moze ktos wie jak skonfigurowac point2play? nie moge zadnejgey zainstalowac bo podobno nie mam zainstalowanego zadnego winex'a ...a wczesniej instalowalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...