Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Czy ktos z Was ma moze ta karte, ale nie Herculesa, tylko np. Jupiter czy jakis inny low-end i jak sie one maja do tegoz Herculesa, bo cenowo to sie delikatnie mowiac roznia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 ja bede mial to karta moze nawet w tym tygodniu firmy PowerColor kosztuje 240zl!!! a puki co to zapraszam na www.frazpc.pl tam sie dowiesz wszytskiego w dziale artykuly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Czy ktos z Was ma moze ta karte, ale nie Herculesa, tylko np. Jupiter czy jakis inny low-end i jak sie one maja do tegoz Herculesa, bo cenowo to sie delikatnie mowiac roznia...Mam jupiterka i jest o.k. Jakosc lepsza niż na GF i TNT. Jak to się ma do Herculesa nie wiem bo nie miałem okazji do bezpośredniego porównania. Wydajność w 3DMarku 2001 jest ok 1600 na Celku 1.0A a w Wolfie Demo 47,4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 jestem z tej karty bardzo zadowolony, konfig poniżej, mój szczegółowy opis i wrażenia z gier znajdziesz w archiwum boarda twojepc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Ok, dzieki wszystkim... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 a mój kyróś się zjarał :P a nowy gainwardzik chodzi na 270/560 drugi dzień i narazie stabilnie :) ma nawet zworkę Quadro :> jednak wolę grafikę produkcji Kyro2 a nie GF3 :P ale na kyro miałałem ok. 3400pktów w 3DMark2001 SE, a teraz jest ok. 8700 :> a jak się postaram to będzie jeszcze więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...