Skocz do zawartości
sobo05

Który Notebook? Inspiron 8600 czy 5160?

Rekomendowane odpowiedzi

witam podam wam konfiguracje notebooków które mnie męczą;) nie wiem któy będzie dla mnie lepszy..tak w ogóle to ja bym chciał XPS i bym miał z głowy dylemat:P ale chodzi tu o kompa do grania głównie który z czasem będzie często"przenoszony":)no więc..które rozwiązanie jest lepsze?

1.5160

Mobile Pentium 4 Processor 532 w/HT Technology (3.06GHz, 533MHz FSB)

512MB,333MHz,2 DIMMs

40GB Ultra ATA Hard Drive

24X CD-RW/DVD Combo Drive

64MB DDR NVIDIA GeForce™ FX Go5200 AGP 4x Graphics

2.8600

Intel Pentium M Processor 725(1.60A GHz/400MHz FSB) 15.4 WUXGA

512MB DDR SDRAM 2 Dimms

40GB Hard Drive

24X CD-RW/DVD Combo Drive

128MB DDR ATI's MOBILITY RADEON™ 9600 PROTURBO

proszę o szybką odpowiedź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie ze ten drugi. Widzialem w akcji Notebooka Acer :proc Pentium M 1.5 + 512ram + Radeon9700(to tak naprawde 9600) i bardzo dobrze radzil sobie z gierkami takimi jak doom3 warhammer40000 dawn of war, RBR. Pozatym czas pracy na baterii bedzie dwa lub trzy razy dluzszy w wprzypadku drugiego kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez polecam tego drugiego... Jeden z lepszych modeli della, a na dodatek lepsza wersja R9600 (bardziej podkrecone zegary w porownaniu ze zwyklym). Pierwszy to porazka ze wzgledu na badziewna grafe. Na 8600 spokojnie pograsz w Dooma 3 na rozdz. 800x600 (medium detale).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi