kosmalka Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Witam serdecznie. Dokładnie to chodzi mi o coś takiego: dostałem od kumpla płytke z jakimś filmem, chciałem sobie go przegrać, ale tu pojawily się problemy !!! Sprawdzając zawartość płyty (np. Mój komputer i widok szczegóły to zawartość płyty wynosiła 693 MB, natomiast jak zaznaczyłem ten plik z filmem (AVSEQ01 - taką miał nazwę) to wielkość pliku wynosiła 812 MB. Nie wiem zupełnie dlaczego tak jest. Przegrałem go na twardziela, a teraz nie mogę go nagrać na CD 700MB (bo na takim był nagrany). Nie mam pojęcia jak ktoś tego dokonał, dlatego prosze o pomoc. Chcę go nagrać, ale plik jest za duży na 700MB płyte - O CO TU CHODZI !!! Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Chodzo o to ze to VCD a ten jest nagrany troche inaczej i miesci się na płycie 700 MB, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmalka Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 To może ktoś mi powie jak ja mam to nagrać!!! ZAWSZE TO COŚ NOWEGO. Pozdro - help !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Zmien nazwe pliku na (jakas_nazwa).mpg i wypal płyte jako Video Cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmalka Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Wielkie dzięki, udało się !!!!!!!!!!!1 Jestem wdzięczny - Pozdrawiam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...