lopo Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Mam zasilacz przystosowany do pracy z pentium IV i wychodzą z niego 2 dodatakowe kable - mi niepotrzebne, ale chodzi o to że chciałbym jeden z nich a najlepiej oba wykorzystać do podłączenia dodatkowych wentyli - czy to wogóle możliwe, a jeśli tak to jak to zrobić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mowisz o takiej kwadratowej kostce , w która wczodzą dwa czarne i dwa żólte kable? jeżeli tak- to bierz kleszcze, lutownicę i do dzieła ! tylko pamiętaj że to 12v i wentylki będą dość głośne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mowisz o takiej kwadratowej kostce , w która wczodzą dwa czarne i dwa żólte kable?Taaa - dokładnie o tej, ale ja mam jeszcze jedną :twisted: - prostokątna - 3 kable pomarańczowe,1 czarny i 1 czerwony... jeżeli tak- to bierz kleszcze, lutownicę i do dzieła !No ok ale co z czym połączyć?? :roll: tylko pamiętaj że to 12v i wentylki będą dość głośneI tak zagłuszy je Volcano 7+ puszczony na medium 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 w moin HEC też miałem taką podłużną ( wyglądala jak z zasiłki do płyt AT ) ale niechciało nie sie jej mierzyć, więc nie wiem jakie tam są napięcia ( czrewony na 100% to 5v, ale pomarańczowy ? nie wiem ). jeżeli chodzi o połączenia, to żółty z czerwonym z wentyatora a czarny z czarnym 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Rozpiska napięć zawsze jest na zasilaczu na naklejce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...