Platon666 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Mam problem musze skonwertowac kilka plikow w mov'ie na dowolny format, ktory moge nastepnie obrobic. Lecz albo jakis blad wyskakuje, albo skonwertowany plik pokazuje tylko 1 klatke i nic wiecej. Co mam zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Jakiego programu uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platon666 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 mam kilka programów i tak: winAvi Video conwenter, winMpg Video conwenter, alive Video conwenter i one albo się zawieszają albo wyskakuje jakiś błąd natomiast mam też TMPGnc Plus on zaś niby przerabia plik lecz cały plik składa się z jednej klatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...