Pichulec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 To ja już sam nie wiem - doradźcie coś :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 wytargaj procka i przespaceruj sie z nim do jekiegos kumpla i sprawdz czy sytuacja bedzie analogiczna...jesli bedzie ok to znaczy ze plyta walnieta,a jesli u niego tez beda sie dzialy takie cuda to znaczy ze musisz zbierac kasiorke na nowego cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Zrobiłbym tak ale nikt ze znajomych nie ma P4 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTZ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Witam. Mam pytanie. Czy ktoś z was ma na płycie Abit IS-7 nowego Celerona z rodziny Prescott? Szczególnie chodzi mi o model 2,53. Kolega sprawdzal w week i mu nie chodzilo. Mam możliwość wymiany z mojego Asrocka na Abita ( za darmo :) ), a mam takiź właśnie procesor. Może ma uszkodzoną plyte badź procka, ale jeśli mozecie napiszcie. Serdeczne dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 napewno bedzie dzialac, szczegolnie jesli kupujesz nową, czyli najnowszy revision, ale ze starym tez nie powinno byc problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTZ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Dzieki. Tak myślałem że ten koleś coś pokręcił. Powinienem ja mieć w środe to napisze. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 W czwartek będe miał nową zasiłkę (Neotec V4202) to wyeliminuje na razie ten jeden podzespół. Zobaczymy czy coś się zmieni.. @vip masz tylko trzy punkciki więcej w 3dmarku 05 ode mnie :D ja mam: 2665 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 pichu,tak z ciekawosci...ile za neotec'a placisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 @vip - Płacę 319zł - Drogo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 @vip - Płacę 319zł - Drogo?? :]]] sprawdz PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Ok - Z Neoteca rezygnuję bo faktycznie enermax to lepszy wybór :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 no oczywiscie ze lepszy :] BTW oto nowa zasilka od picha :wink: EG465P-VE FM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Chyba dla mnie - a nie odemnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 no mowie przeca :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Zobaczymy czy mój problem ustąpi - jestem pełen nadziei :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Wymieniłem zasiłke - faktycznie to ona powodowała całą sytuację. Dzięki VIP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...