EsiuWWW Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Witam ostatnio spotkałem się u znajomego z problemem z którym nigdy wcześniej nie miałem styczności. Otóż po włączeniu kompa na ekranie monitora pojawiają się dziwne pasy pionowe biało- kolorowe (coś podobnego do widoku po zakończeniu programu tv) nie wiem do końca z czego to jest i jak się tego pozbyć, Nie jest to wina softu gdyż pojawaiją się one przed wejściem do systemu, po 10 resetach sytuacja się normuje, częstotliwość pojawiania się pasów jest też dość dziwna, pojawiają się one zarówno podczas włączania komputera gdy prze cały dzień stał bezczynnie, jak również podczas zresetowania gdy chodził 5 godzin bez przerwy, prosze o rade co to może być, aha komp jest na plombach :( Moim zdaniem to może być grafa lub monitor thx dla wszystkich co się udzielą CONFIG- Microstar KT6V-LSR, AMD XP (Barton) 2,6, RAM 256/400, Radeon 9200SE Monitor 17" miro P1772F, reszta chyba bez znaczenia[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Czy ten Radeon jest jakiejś dobrej firmy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Padły pamięci na karcie graficznej, najprawdopodobniej w skutek podkręcania lub przegrzania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Luk@s- nie jest to jakaś podróba Onkoyoko DeTe- karta nigdy nie była podkecana, przegrzać się też raczej nie miała jak gdyż jedyne co wyświetlała to Worda i WWW, no dodbra raz 3Dmark :), poważnie komp jest prawie nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...