syzcha Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Mam takie pytanie. Mam dysk Barracuda 80GB temperatura dysku wynosi 50 stopni w windowsie czy to dobrz temperatura czy za wysoka?? Odrzy sie spytam (zeby nie zakladac postow w innych kategoriach) Mam karte GeForce 5900 Gainward temperatura w windowsie wynosi 52 stopnie czy to tez jest dobrz temperatura ?? i Ostatnie pytanie Procesor P4 2.4 temperatura w windowsie 53 stopnie czy dobra czy nie ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitekk Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Co do temp dysku to normalka ta batka tak się grzeje :( Dlatego wymieniłem ją na samsunga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 u mnie dwa maxtory maja okolice 50 stopni przy pelnym dlugin obciazeniu (defragmentacja itp.) Niedlugo skombinuje im jakis nawiew czy cos podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 temperatury masz w normie. jakby przekraczaly 60 stopni mozesz sie zaczac martwic ale narazie se tym glowy nie zawracaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 syzcha czasem odkurz w srodku swojego kompa i sprawdz czy np. kable nie przyslaniaja wentylatorow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 50C to sporawo ja mam teraz 36C jak nie pracuje, a 45C max przy dlugim obiazeniu, siedzi sobie w koszyczku tylko, zadnych dodatkowych wentyli nic, a mam 120GB 7200.7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 50C to sporawo ja mam teraz 36C jak nie pracuje, a 45C max przy dlugim obiazeniu, siedzi sobie w koszyczku tylko, zadnych dodatkowych wentyli nic, a mam 120GB 7200.7 :)Sporo tez zalezy od wentylatora na zasilaczu, a temperatury innych podzespolow tez masz takie niskie w stressie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...