uwe300 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Może to złe miejsce na taki temat ale nie wiedziałem gdzie dać. Byłem chyba na wszystkich złomach i nic. Jak ktoś ma jakieś dojście po rozsadniej cenie to byłbym wdzieczny. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KloN Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 google nie boli, na zachete zacznij TUTAJ Nastepnym razem jak bede w Szczecinie to sam chetnie ich odwiedze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwe300 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 dzięki znalazlem jeszcze jedno miejsce w Kurowie strasznie daleko trzeba iść na piechote i po drodze natrafiłem na złomowisko w Ustowie gdzie była bardzo miła obsługa kupilem plaskownik miedziany na bloczek i blache alu na tył płyty na prawobrzeżu nie ma co chodzic po zlomach bo strasznie olewaja nie sprzedaja albo nic nie ma polecam Ustowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...