kazik2000 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Takie oto mam cudo: Thermaltake SilentBoost K8 - całe miedziane. Leży w szafie i się kurzy, bo nikt nie chce go ode mnie kupić :wink: A jakoś nie mogę patrzeć jak ta miedź się marnuje. Jest jakiś pomysł na instalację tego ustrojstwa (mobo bez dziurek :evil:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Hmm, patrzę na niego i co dziwne zapinki niby ma. W czym więc problem? Może przypiłowanie zapinki / poszerzenie otworów pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 No niby tak, ale: 1) miedź jest szersza (dłuższa?) niż socket, czyli nawet z przyciętą zapinką nie da się jej zapiąć 2) spód jest cały płaski a socket A jest z wcięciem, nawet gdyby udało mi się cudem go zapiąć (co jest nie bardzo możliwe) to chyba trzeba by było stosować jakiegoś copper shita :| 3) zapinka jest większa niż na socket A (szersza, większe otwory) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...