TraFicK Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Zainstalowalem Firefoxa 1.0 PR. No i mam problem : | Co jakis czas przy przegladaniu witryn okno przegladarki normalnie drga ( góra dól ) : | reszta w indowsa zachowuje sie normalnie jedynie wyswietlana witryna sprawia wrazenie zejabenej o_O Wie ktos jak temu zaradzic? Prawdopodobnie okno zaczyna skakac w momencie nacisniecia ctrl + t i otwarcia nowego panelu : > Edit Aha to jednak nei nowy panal samo z siebei zaczyna skakac Jak wcisne F11 ( duze okno ) to przestaje jak zmniejsze skacze dalej help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 A posty edytowac umniesz ??? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 U mnie nic takiego nie występuje. Jak to dokładnie wygląda ? Drży tylko wyświetlana strona (reszta przeglądarki zachowauje się normalnie), czy cała przeglądarka zmienia rozmiar ? Na "czystym" profilu też się tak dzieje ? Spróbuj zrobić coś takiego: Tools --> Options --> Web Features --> Enable JavaScript --> Advanced --> odznacz 2 pierwsze pozycje. Ewentualnie zmień skórkę (podobno pomaga :) ). Jeżeli to nie pomoże to podaj jakiś adres, na którym przeglądarka dziwnie się zachowuje. ...jedynie wyswietlana witryna sprawia wrazenie zejabenejWklej screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ooo zmienilem motyw i dziala :) Wielkie dzieki :) Zachowywala sie tak na wszystkich stronach :/ Nawet nie wylapalem od czego to zalezy ze sie wlacza to drgania, a wygladalo to tak ze od paneli w dół do paska na dole cala strona ruszala sie w gore i w dol ( drgala ^^ ). Ale juz jest ok i nie musze instalowac opery ( cos mi nie lezy : / ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...