Sir Jedi Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 DirectX 10 już prawie gotowy :D szczegóły: www.hacking.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 czekam na 10 ! a nojnowszy teraz to 9c tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 mnialo nie byc directX 10 <_< :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Bo nie ma! Teraz to sie inaczej nazywai numeracja znowu od 1.0, ale jak to juz mi z glowy wylecialo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 jasne lece co do directx 10 no chyba jzu wszsytki potrzaskalo masakrana bym tam wolal zeby na tym 9.0c zostali !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 tak, najlepiej pozostanmy w epoce pc xt :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Może przynajmniej karty z DX9 ztanieja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 i co z tego ze stanieja jak zaraz bedziesz musial zmieniac grafe na obslugujaca directx10 bo te z 9.0c nei wyrobia!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 A to że ja nie mam zamiaru w nic innego grac oprócz HL2(i jego modów), aż do wyjscia nastepnego UT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Bez paniki :D Jakos do dzis kazda gra pojdzie na dx8 i wyglada wporzadku , tak samo bedzie z dx10 zanim sie przezucą producenci to mina z 3 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoTaS Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witam, No właśnie .. dobre gry powstają latami ... więc na DOOM IV czy HL3 poczekamy do 2010 ..... B) A tak na poważnie .. Dx10 .. Panowie bez ekscytacji ... pierw sie pojawią alfy bety omegi .. a dopiero później oficjalne ... czyli jeszce min 1 rok ... mam nadzieje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Witam, No właśnie .. dobre gry powstają latami ... więc na DOOM IV czy HL3 poczekamy do 2010 ..... B) A tak na poważnie .. Dx10 .. Panowie bez ekscytacji ... pierw sie pojawią alfy bety omegi .. a dopiero później oficjalne ... czyli jeszce min 1 rok ... mam nadzieje <_< 1233898[/snapback] Nie ma juz DirectX'a. Projekt nazywa sie Windows Graphic Founation i powinien niedlugo (chociaz niewiadomo dokladnie kiedy) powinien ujrzec swiatlo dzienne. W okolicach wrzesnia zeszlego roku do sciagniecia mozliwa byla wersja 0.99. Edytowane 24 Stycznia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 :?: Jak nie ma byc D10 jak bedzie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Nie będzie 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 :?: Jak nie ma byc D10 jak bedzie....... 1235267[/snapback] Umiesz czytac ze zrozumieniem? DirectX zmienil nazwe na Graphic Foundation i zaczyna numeracje od 1.0. Rozumiesz teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ja czekam najbardziej na dx[lub WGF] w wersji 12powermax gold Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ech, nawet nie mam okazji nacieszyć się nową kartą grafiki, która obsłuży D9, a tu już powoli wchodzi 10 (WFG 1.0) :-P Ach ten marketing. ATi i nVidia powinna Billowi G. złoty pomnik postawić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Umiesz czytac ze zrozumieniem? DirectX zmienil nazwe na Graphic Foundation i zaczyna numeracje od 1.0. Rozumiesz teraz? 1237650[/snapback] teraz tak... FAktycznie Ati&NVDIA powinny ozłocić <i tak juz bogatego> deBILLA GATESA... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 A ja Billa G obsypałbym kałem :) moja grafika to tylko dx 8.1 a i tak właściwie w żadnej grze(działającej na dx8.1) nie widziałem efektów takich jak tatura w marku 2k1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 To chyba nie grałeś w zadną grę z 2004 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 najgorsze jest to ze masa jest takich użytkowników których nie stać na wymiane swojej grafiki i seidzą w epoce dx 7 :( :( niby jakiegos radka 9550 kupi za niewiele ponad 200 zl ale gdzie ja sprzedam swoją karte i zmodowana i wyopklejaną no i jeszcze w tym roku rok 18-stek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Pierwszymi kartami jakie obsłużą WGF 1.0 będą NV60 i R620. więc zanim je ktoś sobie kupi to 2 lat miną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 no, ale przeciez nei beda robic gier, ktore eda korzystac TYLKO z WGF, one msuza byc kompatybilne ze starymi DXowymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 no, ale przeciez nei beda robic gier, ktore eda korzystac TYLKO z WGF, one msuza byc kompatybilne ze starymi DXowymi 1244728[/snapback] eee? Że co? A aktualne gry masz kompatybilne ze starszymi DX? Bo ja jakoś przy wszystkich nowych widze wymagany do instalacji DX9 bo na tarych nie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 direct musi byc ale grafiki nie musza go obslugiwac, tzn hl2 odpalisz nawet na gf2 mx tylko jak to wyglada i jak hcodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 To moze ja podsumuje, bo temat bedzie sie dalej rozrastal, a sgj wyprowal sobie zyly, zeby wszystkim odpowiedziec. 1. Bedzie nowy DirectX lecz pod nowa nazwa Graphic founation. Od teraz wersje beda liczone od 1.0 . Nie bedzie wiec DirectX 10 !! !! !! !! 2. Wszystkie nowe gry wymagaja najnowszego DirectX zainstalowanego, lecz mozna grac na karcie, ktora nie obsluguje w/w Directa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Panowie spokojnie zanim to wszystko bedzie to jeszcze potrwa eh jeszcze 3 karty na dx 9 kupię :) za 2-3 lata jak potanieje do 300 zł to sie X800XT kupi hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Tak apropo, żeby was to nie zaskoczyło :D Battlefield Vietnam 2, który wychodzi w marcu (a demo ma być już w lutym), będzie korzystał z WGF. Tak więc lada moment nastąpi "przeskok". Ciekawe, czy poza nazwą zmieni się coś jeszcze w nowym DX'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Tak apropo, żeby was to nie zaskoczyło :D Battlefield Vietnam 2, który wychodzi w marcu (a demo ma być już w lutym), będzie korzystał z WGF. Tak więc lada moment nastąpi "przeskok". Ciekawe, czy poza nazwą zmieni się coś jeszcze w nowym DX'ie. 1246663[/snapback] Przeciez do marca nie wyjdzie jeszcze żadna karta z WGF :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 co do Battlefield Vietnam 2 i WGF to pewno jakiś kit puścili żeby ludzi zachęcić że to jest wielkie i wspaniałe cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...