cornholio Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 od dwóch dni przeszukuję siec i nie znalazłem tego czego szukam. Potrzebuję bios-u ale w wersji " *.hex " bo mam programator w pracy i tą droga chciałbym wgrać nową wersję bios-u. Czy ktoś mógłby mi podesłać ww. bios do płyty w wersji 1.5 Będę zobowiązany. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 za szybko pisałem, najchętniej przyjąłbym bios z rozszerzeniem "hex" ale może też być "bin" i "rom". Do tej pory jedyne co udało mi się znaleźć to jakiś pliczek o wadze 222kb z rozszerzeniem "exe" .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 dziękować .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 www.ecsusa.com tam masz bios w .rom. sam aktualizowalem i nawet dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...