MICHAAL86 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 mam problem któy jest łatwy pewnei w rozwiązaniu.jak klikam na emoda zeby sobie jakis wstawić do tekstu to wyświetla mi sie pusta strona nie ma zadnego i nie moge ich wklejac :cry: instalowałem juz kilka razy gg ,explorera i nic to nie daje niechce mi sie z takiego błachego powodu reinstalowąć windowsa moze wiecie co to moze być lub czym spowodowane ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekin Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Sam maiłem podobny problem i nijak nie mogłem sobie z nim poradzić rzecz działą sie pod win2k.... przewaliłem troche internet i ni ctwórczego sie nie dowiedziałe, poza tym ze czasmi sie zdarza. Nawet przeinstlowywanie sterów do garfiki nic nie dało. masz tutaj troche na ten temat, nie wiem czy pomoże. Mi pomogło zaistalowanie tlena ...ale to tymczasowe rozwiazanie i dla niektórych ni do przyjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Nie mam pojecia co jest przyczyna. Czasami tez wyskakiwalo puste okno IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAAL86 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 juz problem rozwiązany zainstalowałem inną wersje starsza troche ale działa 6,142 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocroack Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 mam dokladnie taki sam problem, robilem juz reinstalke kilk razy i nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Tylko ludzie pierwotni uzywaja w dzisiejszych czasach gg ;) Tlen to jest przyszlosc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 KONNEKT rządzi :] full customizerski.. to dla moderów w sam raz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 KONNEKT rządzi :] full customizerski.. to dla moderów w sam razJa tam wole Mirande, Konnekt ma zbyt duzo bledow poki co, a Miradna jest juz w miare stabilna. Tak prawde mowiac, to wydaje mi sie, ze mazibossowi chodzilo o siec, a nie program ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 konnekt rzadzi :P ale wracajac do tematu.. zainstaluj ie 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 pewnie ze KONNEKT niestabilny.. jak sie uzywa wersji beta :lol: to co sie dziwic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 pewnie ze KONNEKT niestabilny.. jak sie uzywa wersji beta :lol: to co sie dziwic...Miranda to tez wersje zero costam, a jakos sie nie wiesza (tak czesto ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Miranda to tez wersje zero costam, a jakos sie nie wiesza (tak czesto ;)).Jak jakiś program ma wersję >1 to zaraz ma sie wieszać ? :lol: Stabilność Mirandy poprawi Ci plugin mDoe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 @paulo: czyzbys czytal po lebkach? Chcialem porownac stabilnosc Mirandy do Konnekta. Oba programy sa aktualnie w wersja beta, ale Miranda jest stabilniejsza od Konnekta, a przy tym barziej funkcjonalna (pluginow od groma) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...