5M@I_3[ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Witam, mam do was krotkie pytanie. W jakim sklepie internetowym moge kupic 2 katody w komplecie, ale zeby kazda byla inna ? najlepiej sunbeamy.... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 hmm szukaj pytaj .... obakaj w 4max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 to sie spoźniłes, bo niedawno sprzedałem sunbeam - red&blue :mrgreen: ale co tam, na allegro poszukaj - mogą sie trafic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 4max to chała juz tam nie kupuje... oblukam na allegro, moze cos bedzie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 www.angela.pl ( http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...&IDKategorii=60 ) Tam masz 2 różne katody w komplecie na 100% 4max to chała juz tam nie kupuje Czemu ? Ja kupuje od roku i nie mam zastrzeżeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 po 1 wszystko drozsze, po 2 jak cos sie wali i chcesz wymienic na gwarancji to sie doopa wypinaja a po 3 wlasnie mi sie rozwalily 2 katody revolteca, ktore tam kupilem wiec sie dodatkowo wkurzylem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 po 1 wszystko drozszetrue :/ drogo troszke, ale nie przy każdym produkcie :| po 2 jak cos sie wali i chcesz wymienic na gwarancji to sie doopa wypinaja,a po 3 wlasnie mi sie rozwalily 2 katody revolteca, ktore tam kupilem wiec sie dodatkowo wkurzylem :evil:A co dokładniej się z nimi stało ? Jeśli pękły to gware tracisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 miesiac temu zjarala sie jedna... ale sie kopcila ! teraz ta druga wyjalem na tydzien, wczoraj wsadzilem znowu i [gluteus maximus] ! swieci sie tylko 1/4 :/ a opakowanie gdzies zgubilem, wiec gwary nie mam ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...