Skocz do zawartości
unckle

neo128-jak to oceniasz? +ankieta (jaki modem)

Czy jestes zadowolony z neo 128? (patrzac za te pieniadze)  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes zadowolony z neo 128? (patrzac za te pieniadze)

• TAK, wszystko ok
      17
    • raczej tak
      27
    • raczej nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

ok, ja oddaje swój głoś na korzyść wroga publicznego nr 1 czyli naszej kochanej tepsy

mam ją juz prawie miesiąc, i jest ok - transfery takie jak powinny, i najważniejsze ze działa cały czas, nie tak jak radiówka którą mam ale raz na 3 dni... i to jeszcze transfer jak na najgorszym ruskim modemie...

czli jak narazie 24:10 na korzyść neo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radiówka nie musi być taka zła, wystarczy tylko dobrego providera znaleźć. Ja np. (w domu) mam sobie radiówkę, dla której ograniczenie stanowi tylko przepustowość karty sieciowej (11Mbps), transfery utrzymują się na poziomie ok. 500 kB/s (w porywach nawet trochę ponad 1MB/s) za całość płacę 80zł/miesiąc (nie ma żadnych limitów) i pomimo krótkotrwałych awarii jestem bardzo zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkopuje ten temat aby napisać z perspektywy czasu

no więc przejście z radiówki którą miałem wcześniej na neo128 okazało się bardzo dobrą decyzją - wszystkie problemy z netem minęły bezpowrotnie, poprostu teraz kiedy potrzebuje internetu to go mam.

transfery utrzymują się na poziomie określonym w umowie, do wykorzystania limitu miesięcznego nawet się nie zbliżam, internet działa bez problemów - o to mi chodziło.

i równiez na to wskazują wyniki 29 do 13 dla naszej kochanej ;) tepsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam neo128 i jestem bardzo zadowolony. Ściągam dane z prędkością 16KB/s chociaż powinienem/mógłbym z prędkością 20KB/s.

Tylko kilka razy nie mogłem skorzystać z Neo. Zdarzyło się to łącznie 5-6 razy w ciągu 6 miesięcy. Jeszcze jakby cena spadła do granicy 50 złotych - o wiele ładniej by to wyglądało na rachunkach i w ogóle taka ładna granica, a nie jakieś 59zeta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jakby cena spadła do granicy 50 złotych - o

wiele ładniej by to wyglądało na rachunkach i w ogóle taka ładna granica, a nie jakieś 59zeta.

1301618[/snapback]

Nie zapominaj ze podatej wchodzi, teraz bedzie kosztowac 71zl z groszami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi