Smash Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Napisz program, który rysuje na ekranie choinkę. Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrać:) Prosze o porady i wskazówki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3310pH Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 fraktal + rekurencja te 2 slowa ci starcza zeby sobie znalezc w necie zrodelka i pewnie opis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 kurde a nie idzie tego jakos za pomoca 'graph' zrobić? tamto rozwiazanie jest chyba jak na razie zbyt poważne:) btw.podczas wprowadzenia funkcji graph pojawia mi się błąd w lini uses graph error 15 file not found grapth.tpw http://www.toya.net.pl/~crisu/error15.gif ktos moze mi wyjasnic o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3310pH Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 masz windowsowego pascala, moze on przypadkiem nie ma modulu graph tylko jakos inaczej to tam dziala? nie wiem, ja tam nigdy typowego pascala windowsowego nie uzywalem.. uzywalem natomiast starego poczciwego dosowego no i tam modul graph.tpu lezy sobie w podkatalogu bgi..moze tpw w twoim pascalu, jezeli istnieje, tez tam bedzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 mozesz mi przesłać ten moduł na maila (smash@toya.net.pl) albo wrzuc na jakies konto:) Szukałem na goglach ale nigdzie nie moglem znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3310pH Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 hmm, wpisz na google'ach graph.tpw nie wyjdzie nic, wpisz graph.tpu wyjdzie tego w cholere wiec wniosek jest jeden, pod Twoim pascalem niezabardzo bedzie smigac BGI. skombinuj sobie dosowego, graph.tpu ci moge podeslac ale do wersji BP7.0... nie zostal udostepniony graph.pas a graph tpu jest inny dla kazdej wersji kompilatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...