Włodi Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Czy ktoś może wie jak uruchomić xp na kompie, który ma poniżej 64MB ram-u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ponizej 64MB - chyba nie. Choc jesli ci sie uda, to wpolczuje pracy na tym sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Mi sie XP odpalil na 32MB RAM :P Uruchomil sie normalnie bez zadnych bledow tylko troszke dluzej sie ladowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 na pewno działa lepiej niz win2k na 64MB - to jest totalna masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 na sile da sie pracowac tak, tylko trzeba zrezygnowac z: wszelkich kolorowych ikonek, kursorow, dzwiekow, wygladu xp, zbednych uslug, tapety, nowego menu start, folderow a'la Web, przeladowanego menu start i pulpitu z mnostwem ikon, programow przy starcie, bootscreena, nowego ekranu logowania, przelaczania uzytkownikow i chyba tyle.. no i duzych programow, ze nie wspomne o grach wiekszych od sapera i pinballa ale czy jest w tym sens? IMO lepiej 98+wszystkie latki+dobry antywir, co zjada malo zasobow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ja odpalilem tez go na 64 ramu i jakims pentium 133 :D 3dmark 2001 na geforce 3 robil sie ponad 50 min :D kiedys topic o tym zakladalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ja próbowałem na 24 ramkach i przy instalacji ( w miejscu gdzie jeszcze wczytują się z płyty podstawowe sterowniki ) nagle pojawia się komunikat, że do zainstalowania systemu potrzeba minimum 64MB. Chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość pominięcia tego ograniczenia bo wiem że na win9x wystarczyło wpisać "setup /is" i wszystko chodziło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 bo wiem że na win9x wystarczyło wpisać "setup /is" i wszystko chodziło :PO tak, napewno przełącznik wyłączający scandiska pomagał na ilośc ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brak Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 nLite ma opcje zmniejszenia wymagan odnosnie minimalnej ilosci pamieci potrzebnej do instalacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 bo wiem że na win9x wystarczyło wpisać "setup /is" i wszystko chodziło :PO tak, napewno przełącznik wyłączający scandiska pomagał na ilośc ramu. No fakt - to była jakaś inna komenda :wink: nie pamiętam w tej chwili :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...