KvM Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 czy na wyjściu cyfrowym odtwarzacza DVD pojawia się zakodowany dźwięk AC3 podczas odtwarzania filmu (tak jak pojawia się sygnał cyfrowy przy odtwarzaniu muzy)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 I co? Nikt nie wie? Ja się skłaniam, że nie będzie dźwięku, ale mam drobne wątpliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 w ten sposób nie próbowałem połączyć z wejściem cyfrowym na wieży, ale sygnał powinien być. U kumpla sygnał puszczany jest przez mainboarda (MSI) z wyjściem cyfrowym i wszystko działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 w ten sposób nie próbowałem połączyć z wejściem cyfrowym na wieży, ale sygnał powinien być. U kumpla sygnał puszczany jest przez mainboarda (MSI) z wyjściem cyfrowym i wszystko działa... No właśnie! Możesz poprosić kumpla o sprawdzenie? Bo jak się odtwarza film, to sygnał jest jednak przetwarzany przez program, który odtwarza film. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 sygnał nie jest przetwarzany przez program, jest po prostu przesyłany w AC3 do zewnętrznego dekodera AC3 i tam następuje dekodowanie sygnału. A co do sprawdzenia to dałem mu sygnała i jutro powinienem wiedzieć coś więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 czy na wyjściu cyfrowym odtwarzacza DVD pojawia się zakodowany dźwięk AC3 podczas odtwarzania filmu (tak jak pojawia się sygnał cyfrowy przy odtwarzaniu muzy)?Na 100% podczas odtwarzania filmu DVD nie ma tam sygnału, przecież odtwarzanie DVD polega na zwykłym odczycie danych z plików zapisanych na płytce. Sygnał jest jedynie dla CD-Audio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Faktycznie, przy filmie nie ma sygnału... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...