waldi1963 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 mam radeona 9550 wgrane sterowniki(próbowałem różne),nie mogę włączyc AGP,każe mi restartowa,po restarcie wszystko wraca,czyli agp wyłączone.Dodam,że na drugim systemie wszystko jest ok,z tymi samymi sterownikami.Wygląda mi na to,że system nie widzi karty graficznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 w biosie wlaczone ? jak system jai 2 system ... notinafdejta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiloX Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Stery od płyty wgrane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1963 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 sterowniki wgrane,tym bardziej że na drugim systemie(też xp ntfs)wszystko jest ok,na tych samych sterach,jak włączam rivę tuner-nie widzi karty graficznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Na jakim systemie nie widzi Ci karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaintDeVil Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ja mialem to samo tylko mi nie widzial na jednym systemie........i zmienilo sie to dopiero bo zainstalowaniu na nowo windy.......+nowych sterownikow do ATI.Tylko tyle moge doradzic bo mnie sie tego nie udalo inaczej zmienic,a objawy mialem dokladnie to samo..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1963 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 też na xp tylko w facie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...